Hvad er dyretelepati?

Telepati er kommunikation med dyr. Jeg "stiller ind" på dyret, enten ved hjælpe af en mail og et billede af dyret eller ved at være fysisk tilstede. En mail telepati bliver sendt til ejerens mail og ejere har mulighed for, at gemme samtalen og læse den igen og igen. Når jeg er fysisk tilstede skriver jeg ikke noget ned, men du er velkommen til selv at skrive ned det hesten eller hunden fortæller mig.

En samtale med et dyr varer ca. 60  min.


Dyret er i stand til at fortælle om bl.a. 
 

  •  Deres personlighed
  • Forholdet til dyrets ejer
  • Deres ressourcer eller udfordringer inden for deres arbejde
  • Dyret kan udpege steder, der gør indtryk på dem, fx hvis de har smerter et sted (husk, jeg er ikke dyrlæge, men jeg kan hjælpe dyrlæger, massører, kiropraktorer eller lign. med at finde dyrets problem)
  • Hvordan en evt genoptræning gøres bedst muligt


 Protester kan være:

  •  Heste der ikke vil springe eller lave en bestemt øvelse
  •  Heste der er syge eller halte
  •  Hunde der ikke vil med ud gå
  •  Hunde der ikke vil være alene hjemme

Hvis ejeren er bevidst om deres dyrs personlighed, vil de kunne genkende deres dyrs personlighed, vaner, hvad dyret kan lide og ikke kan lide at lave, som jeg oftest får at vide, når jeg snakker med dyret. Under session med et dyr får ejeren af vide, hvad dyret selv mener om dens personlighed, forhold til ejeren eller rytteren, dyrets ressourcer eller udfordringer i sit arbejde, hvilke helbredsproblemer den har eller har haft, og hvordan de er kommet til udtryk i dyrets adfærd. Mange dyr er også i stand til, at fortælle hvad der kan hjælpe dem af med f.eks. smerter de har.


Sig farvel til dit dyr:
Har du ikke fået sagt ordentlig farvel til dit dyr? Jeg stiller også ind på afdøde dyr. Det kan være en stor hjælp til at komme videre, efter man har mistet et kært og afholdt dyr. Her har du som ejer selvfølgelig også mulighed for at spørg dyret om noget, du gerne vil have svar på. F.eks. Hvordan ser der ud der hvor du er og hvad laver du nu?

Hvalpe samtaler

Har du fået et kuld hvalpe? Og kunne du tænke dig, at blive klogere på hver enkel hvalp, så den havner ved den helt rigtig familie?

Så book mig til at komme ud og snakke med dit kuld hvalpe. Og bliv klogere på hver enkel hvalp og hvordan den opfatter sig selv, godt kan lide at træner, hvhad den godt kunne tænke sig at lave og hvordan den gerne vil opdrages i det nye hjem. 

Hvalpene skal være fyldt 6 uger. Jeg skriver ned hvad hver enkel hvalper fortæller og om den evt har nogen ønsker til sin nye familie, opdragelse eller træning.

Når jeg har snakket med alle hvalpene, sender jeg alle samtalerne til dig/jer. I har så mulighed for at give skrivelsen med til hvalpenes nye ejer eller beholder skrivelsen selv, og tage den frem hvis hvalpe ejerne ringer og måske er frustreret over noget, så har i meget større chance for, at guide dem på rette vej igen.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere? Så giv mig et ring eller send en mail her, så tager vi en snak

Og Husk
Der er mange grunde til, at dyr reagerer, som de gør, de er ikke dumme for bare at være dumme. De prøver at fortælle os noget, men da mennesker og dyr ikke taler samme sprog, opstår der tit misforståelser og konflikter mellem ejeren og dyret.