Her kan du læse om mine kunders opvelser med dyrtelepati

Jeg tager kontakt til Signe, da jeg i en periode har nogen adfærdsmæssige problemer med min hoppe. Jeg fortæller intet om mine problemer til Signe.

Signe får med det samme god kontakt til min hoppe, og den fortælle hende lidt om hvordan den har det på folden,  den har det ikke godt i flokken, og ville ønske den måtte stå sammen med én pony.  Vi snakker frem og tilbage om det, og jeg siger dette nok ikke kan lade sig gøre, da hopper og vallakker går adskilt, og den omtalte pony er en vallak.

Min hoppe fortæller hende at den har en del problemer med dens nakke og trænger til at blive "knækket i nakken", og at det er derfor den er sådan. Den siger at den ikke skal rides før den er ordnet.

Dagen efter Signe har været og telepatere med min hest, mærker jeg med det samme en stor forskel på min hest. Den virker meget mere glad og tilfreds. Og de efterfølgende dage kan jeg se, at den pludselig trives i flokken med de andre hopper, og dette gjorde den ikke før Signe havde været og snakke med hende. 

Da jeg desværre må vente 1,5 mdr på at få en kiropraktor til at kigge på min hest, vælger Signe efter ca. 3 uger igen, at telepatere med min hest, dette foregår denne gang ud fra et billed.

Signe får denne gang en meget glad hoppe i snak, den er mere glad og tilfreds i flokken.  Dog klager den stadig over en del ondt i nakken, og den stadig ikke er "knækket" på plads. Og den siger selv, at det stadig er bedst den ikke bliver redet før det er ordnet.

3 uger efter Signe havde telepateret med min hest via billed, kommer kiropraktoren og skal tilse min hest. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortalt kiropraktoren, at min hest har fortalt hvor den har ondt.  Kiropraktoren finder med det samme ud af, at min hest er låst i de øverste nakkehvirvler, og den har ondt.

Signe får mine varmeste anbefalinger fra mig. Og er så glad for at hun har kunnet få af vide hvad der var galt med min hest..  Og er jeg en anden gang i tvivl om noget med mine dyr, vil jeg med det samme tage kontakt til Signe..

MVH Pia Wehner, Brylle

 

Signe har telepateret med mine tre heste. Hun havde intet forkendskab til hverken hestene eller mig. Signe har ramt meget præcist både i forhold til ting, der trængte til at blive behandlet og deres forskellige personligheder. Den ene hest var Signe i kontakt med umiddelbart før dyrlægen skulle komme. Jeg fik at vide, at den havde lidt ondt i nakken og det skulle behandles ved at tage hovedet ned og give et ryk. Da jeg fortalte det til dyrlægen, blev hun noget overrasket, for det var lige nøjagtigt det hendes nye behandlingsform gik ud på. Det at Signe har kommunikeret med mine heste har både givet mig en ny viden om dem, samt bekræftet ting jeg havde på fornemmelsen i forvejen. Det har haft en positiv effekt på både hestenes og min trivsel i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale alle, som gerne vil gøre det bedste for deres dyr, at lade Signe kommunikere med dem.

Annette, Nyborg

 

Jeg hørte om Signe Ekander, gennem en bekendt som havde haft en god oplevelse med sin hest og Signe.


Jeg har en hoppe som har problemer i højre side, så inden jeg skulle til dyrlæge og kiropraktor, synes jeg det var lidt spændende at høre Signes mening.
Jeg sendte et billede af min hest, og på et bestemt tidspunkt tog Signe kontakt.
Inden for en time fik jeg et fint svar om Signes oplevelse af min hest.

Det var meget rørende, det som hesten fortalte Signe. Jeg vil med det samme sige, at jeg ikke fortalte Signe noget om problemerne.
 Jeg fik en masse bekræftet og lidt til.

Da jeg tog til dyrlægen som også er kiropraktor, sagde hun det samme som Signe.
 Det hele har været en fantastisk oplevelse, og jeg bruger min nye viden i min daglige omgang med hesten, det er blevet en kæmpe fordel for båd hesten og mig.

Pernille, Hårslev